skip to Main Content
+385 (92) 262 3954 info@diduknow.eu

Želja nam je s našim proizvodima povezati sve gradove u Hrvatskoj, te kupcima kroz tekst i slike predstaviti grad/otok koji su posjetili.

Činjenice koje se odnose na točno određeno mjesto postavljamo u vizualno zanimljiv format te će na taj način posjetitelji naučiti nešto novo o gradu i Hrvatskoj.

Kvartovi grada, prirodne i kulturne znamenitosti, običaji te sve što grad čini unikatnim naći ćete na našim proizvodima otisnuto u svim bojama. Isto tako nismo zaboravili ni na otoke diljem Hrvatske i njihove atrakcije koje posječuje sve više i više turista.

Kao točka na “i”, na najpopularnijim artiklima nalaze se dizajn kroz koji ćete moći naučiti i najbitnije rijeći na hrvatskom.

Proizvodi brand-a „Did U Know“ prodavat će se u suvenirnicama diljem Hrvatske, u turističkim zajednicama i hotelskim suvenirnicama s tematikom Hrvatske i grada u kojem se nalazite. Ujedno su i jako dobar promocijski material za općine i gradove.

“DID U KNOW®” je novi hrvatski brand (Zaštita i upis u registar žigova EU – EUIPO registracija broj 017930609).

Svaki proizvod ima zadovoljene sve EU standarde, etiketu sa sastavom i kratkim opisom brand-a te je zapakiran ili u kartonskoj kutiji ili vrećici.Svi dizajni su pomno oblikovani, svaki crtež  je ručno nacrtan i sve otisnuto najkvalitetnijim tiskom.

U našoj ponudi možete naći vrlo kvalitetne majice izrađene od 100 % pamuka,  torbe za plažu, bilježnice, rokovnike, pamučne vrećice, ruksak torbe, magnete, upaljače i sl.
Obzirom da je „Did U Know“ novi hrvatski brand, za sada smo krenuli samo  s  nekim hrvatskim gradovima, općinama i otocima, ali ubrzo očekujte još puno više. Popis prodajnih mjesta možete pogledati ovdje.

Back To Top