skip to Main Content
+385 (92) 262 3954 info@diduknow.eu
Suvenir Kakav Si Je Moj Mozak Zamislio!

Suvenir kakav si je moj mozak zamislio!

Za sebe ne mogu reći da sam neki veliki svjetski putnik ali bila sam na 5 kontinenta – iako sam posjetila samo jednu državu nema veze i to se broji 😀
Nema ni veze da li ste vi svjetski ili „ne-svjetski“ putnik, putujete samo autom, vlakom, autobusom ili avionom, svi imamo jednu zajedničku stvar. Kad dođemo u neki novi grad ili državu, uvijek ćemo potražiti i kupiti barem jedan suvenir – makar to bio mali magnetić ili pak nešto puno vrjednije, veće i skuplje.

Ja osobno, kad dođem u državu u kojoj još nisam bila, najprije nađem domaćine te ih zamolim da mi napišu 5 najčešće upotrebljavanih riječi (jer je i to znak poštovanja kad na njihovom jeziku pozdraviš ili se zahvališ u dućanu a ponekad dobiješ i popust 😀 ) te stvari koje bi mi ONI predložili da ih posjetim (ne samo Tripadvisor). Nakon toga pokušam što više saznati o gradu/državi te si to zapišem u dnevnik i na kraju sve završi u obiteljskom albumu.

Zbog tog svog načina želim naći i suvenir za meni drage osobe, i naravno, za mene koji mi neće skupljati prašinu negdje na polici, nego će biti upotrebljiv te će me na taj način svaki dan podsjećati gdje sam bila.
I znate što – nigdje nisam našla suvenir kakav si je moj mozak zamislio!
Šetajući kroz Singapur tražila sam JEDAN suvenir na kojem bi bilo napisano/nacrtano VIŠE znamenitosti, na Tajlandu sam poželjela nešto gdje pišu prijevodi njihovih rijeći, u Venezueli sam htjela torbu za plažu koja će me podsjećati na Isla Margaritu, u New yorku nešto što nemaju baš svi, a to je I LOVE NY ili neke verzije na Starbucks i sl. i naravno – nema!

Zato, dragi moji turisti (jer svi smo turisti pa makar napustili svoj grad samo na jedan dan i otišli 50 km dalje) evo vam suvenir iz naše ponude koji će vas uvijek podsjećati na grad u kojem ste bili, evo vam suvenira koji vam može služiti i kao google translator, suvenira koji ćete poželjeti pokazati i eto vam suvenir koji nije uvezen iz kine!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top